Ron

Tijdens het oprichten van mijn eigen bedrijf liep ik tegen een aantal zaken aan waardoor ik stagneerde. Jan hoorde hiervan en bood mij aan om gecoacht te worden door hem.
Jan is een prettig mens en een bevlogen coach die zich zeer goed kan inleven en in staat is zijn vinger op de gevoelige plek te leggen. Hij stelde vragen die mij aanzette tot oplossingsgericht handelen. Jan benadrukte ook mijn kwaliteiten en liet mij inzien wat voor mij belangrijk is bij (het opzetten van) mijn eigen bedrijf.
Ik vond de opbouw en de inhoud van de coaching helder, vakkundig en goed voorbereid. Ik heb op deze manier in slechts enkele sessies het zo belangrijke zetje gekregen om op eigen benen verder te kunnen bouwen aan mijn bedrijf.

Geplaatst op 27 november 2017

Kelly

Ik ben in totaal zes weken door Jan gecoacht. Mijn grootste struikelblok was dat ik van iedereen hield, behalve van mijzelf. Hierdoor ging ik ontzettend vaak over mijn grenzen en werd ik steeds negatiever.
De coaching van Jan heeft van mij een heel ander mens gemaakt. Ik ben van mezelf gaan houden en zie tegenslagen niet meer als negatief, maar als uitdaging. De open en soms confronterende coachingsgesprekken hebben hier een groot aandeel in gehad. Jan zorgt voor een relaxte en ontspannen sfeer en zet je met zijn heldere vraagstelling enorm aan het denken. Iets waar ik ontzettend veel baat bij heb gehad. Inmiddels zeg ik duidelijk wat ik wil, herken ik zelfs mijn kleinste successen en sta ik positief in het leven.

Geplaatst op 17 oktober 2017

Sander

Het coaching traject van Jan heb ik als zeer positief ervaren. Ik heb veel nieuwe inzichten
gekregen die mij rust hebben gegeven in mijn werk en privéleven. De coaching was heel feitelijk, praktisch en niet ingewikkeld. Jan is betrokken, betrouwbaar, sociaal en is eerlijk in het uitspreken van zijn gedachten. Jan weet de informatie van de vorige coaching momenten goed terug te koppelen en denkt overal in mee.
Na het coachingstraject ben ik positiever over mijzelf gaan denken en weet ik hoe ik welke doelen wil gaan realiseren.

Geplaatst op 15 september 2017

Guido

“Ik heb Jan leren kennen als een integer en luisterende coach. Hij heeft mij geholpen om analytisch te kijken naar mijn vaste/onbewuste (denk) patronen. Jan confronteert, maar heeft mij ook zelfvertrouwen gegeven. Hierdoor is er een veranderingsproces bij mij op gang gekomen en ben ik geholpen om op eigen kracht verder te gaan. Dit heeft mij een enorme boost gegeven in mijn werk én in mijn persoonlijke ontwikkeling.”

Geplaatst op 5 maart 2017

Hanna

“Twee jaar geleden doorliep ik mijn coachingstraject bij “De Loot”. Jan had mij na het traject gevraagd een referentie te schrijven maar dat kwam er steeds niet van. Doordat ik mij onlangs bewust werd dat ik nu nog steeds positiever in het leven sta dan voor de coaching heb ik besloten alsnog een referentie te schrijven.

Voor de coaching had ik geen verwachtingen van het traject, maar samen met Jan heb ik concrete doelen gesteld én uiteindelijk behaald. Wat goed geholpen heeft is het focussen op wat er goed gaat. Het heeft mijn zelfbeeld sterk verbeterd en mijn mindset veel positiever gemaakt. Hiervan pluk ik zowel op mijn werk als privé nog steeds de vruchten. Met regelmaat denk ik terug aan de gesprekken die ik met Jan heb gevoerd en aan wat mij dat opgeleverd heeft. Ik heb Jan ervaren als een man met een warme, positieve uitstraling. Hij staat naast zijn coachee, zoekt naar passende werkvormen en stuurt op een prettige manier op het gestelde doel aan. Soms hoor ik vrienden aanlopen tegen dingen die ze liever zouden veranderen, dan wijs ik ze op Jan, omdat ikzelf terug kijk op een hele prettige, leerzame periode.”

Geplaatst op 28 april 2016

Janneke

De coaching van Jan heeft mij in korte tijd enorm geholpen. Ik ben actiever en positiever. Door de juiste sturing, vragen, inzichten, opdrachten en heldere analyses van Jan, kwam ik in een paar weken tot de beslissing die ik een jaar lang niet kon nemen. Een beslissing waar ik helemaal achter sta en die mij rust geeft.
Jan is een bevlogen coach, heel betrokken, inlevend, praktisch en lekker “down to earth”, een prettig mens. Een coach die ik iedereen gun!

Geplaatst op 18 november 2015

Jochem

Een maand na afloop van de coaching door Jan pluk ik hier nog elke dag de vruchten van: ik ben daadkrachtiger, assertiever en handel zekerder. De verschillende tools en opdrachten die deel uitmaakten van de coaching hebben mij enorm geholpen meer van mezelf uit te gaan, me eerlijk uit te spreken en positiever tegenover mezelf te zijn.

De gesprekken met Jan heb ik als zeer prettig ervaren door zijn toegankelijkheid, eerlijkheid en zijn rustige en heldere communicatie. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen wist hij snel een goede analyse te maken van mijn situatie en de coaching daarop af te stemmen.

De gesprekken hebben me veel inzicht verschaft in mezelf en het effect van mijn houding en gedrag op anderen. Het was zeer motiverend en inspirerend om te ervaren dat er elke sessie weer enkele puzzelstukjes op hun plek vielen. Al met al heeft de coaching mij in korte tijd veel verder geholpen. Aan eenieder die meer uit zichzelf wil halen, beveel ik Jan dan ook van harte aan als coach!

Geplaatst op 14 november 2015

Gertine

In de afgelopen twee maanden ben ik door Jan gecoacht. Dit coachingstraject volgde ik vanwege mijn opleiding tot coach waarvan zelf gecoacht worden een eerste onderdeel is.

Jan heeft mij gecoacht op drie gebieden: het behalen van de coachingsopleiding, het bewerkstelligen van een effectievere planning en het verkrijgen van een betere samenwerking tussen teamleden op het werk.

Wat ik erg waardeer in de coaching van Jan is zijn heldere vraagstelling en zijn lef om mij te confronteren. Jan luistert, doorziet patronen en geeft dit op een heldere manier terug. Jan heeft ook oog voor dat wat goed gaat. Hij heeft mij geleerd mijn successen te zien waardoor mijn zelfvertrouwen sterk gegroeid is.
Voor mij is Jan een voorbeeld in het coach zijn.

Geplaatst op 11 mei 2015