Aimee

We hebben een intensieve weg afgelegd samen. Ik vond het super dat jij zo snel voor mij klaar stond en mij wilde coachen. Je hebt mij weer terug bij mezelf gebracht!
Je steun, theoretische onderbouwingen/schema’s, kritische vragen hielpen mij weer in eigen regie en kracht te komen. We gingen terug naar mijn basis in het werk, wat zijn mijn kernwaardes en vanuit daar bouwden we verder.
Het was confronterend, af en toe schuurde het, maar altijd was het fijn en voelde ik mij veilig bij jou. Je gaf mij bevestiging dat ik er toe doe als professional en ook als mens. Hoe helend was dat!
Wat is mijn eigen invloed? Wat kan ik zelf doen om situaties te beïnvloeden/veranderen? Dit waren o.a. vragen die inzicht verschafte en mij brachten bij mijn hernieuwde mindset: ik kan weer uitgaan van mezelf! Ik kan bij mezelf blijven, sta in mijn kracht en ben in evenwicht.

Ik ben erg dankbaar voor ons traject, voor jouw liefde, openheid, en ook jouw kwetsbaarheid. Dankzij jouw coaching ben ik overeind gebleven in het werk en lukte mij het zelfs om een nieuwe baan te vinden.” 


Geplaatst op 5 juli 2020

DAYANA

Jan kwam in mijn leven op het moment dat ik vast liep op meerdere gebieden.
Ik kon door de chaos in mijn hoofd geen richting bepalen. Daardoor kwam ik klem te zitten.
Doordat Jan met veel rust en aandacht beschikbaar was voor mij werd het weer overzichtelijker. Hij is betrokken en stelt fijne vragen waardoor je getriggerd wordt te luisteren naar je eigen kracht.
Door onze gesprekken ben ik weer terug gekomen bij mijn gevoel! Daarnaast weet hij met zijn kennis ook praktische tips te geven.
Het mooiste vind ik dat ik door de coaching weer een duidelijk doel heb gekregen in mijn leven wat weer nieuwe energie geeft.

Geplaatst op 20 april 2020

Sarah

Al zes jaar dacht ik na over wat ik wilde met mijn werk en mijn leven. Ik had veel goede voornnemers en ideeën die ik in die jaren net zo hard weer overboord gooide; ik had het “te druk”.
Toen (toeval bestaat niet) kruiste Jan en zijn coachingspraktijk mijn pad.
Ik leerde in een korte, heftige en diepgaande periode van 3 maanden met 5 bijeenkomsten toe te passen wat ik nodig had om mijn leven zelf richting te geven en dat ook echt te dóen.
Belangrijke thema’s kregen in de gesprekken de aandacht en werden daardoor zichtbaar en tastbaar. Door de gesprekken en het dagelijkse huiswerk kregen zij de nodige plek en ruimte in mijn leven. Het is alsof de puzzelstukjes op hun plaats zijn gevallen.
Jan is een betrokken, aandachtige en deskundige coach die de juiste vragen stelt, ook de pijnlijke, en die mij de juiste zet gaf om het nu echt te doen.
Het traject heeft mij veel rust en focus opgeleverd en doet dat nog steeds, iedere dag weer.

Geplaatst op 16 juni 2019

Leonard

Het coachingstraject met Jan heeft me geholpen om een fundamenteel onderwerp aan te pakken waar ik erg veel last van had, namelijk anderen willen helpen en ‘pleasen’ waarbij ik mijn eigen wensen en dromen aan de kant zette. Hierdoor speelde ik vaak een bijrol in de droom van anderen. En hoe hard ik ook probeerde, het werd nooit míjn droom.
Al snel kreeg Jan door dat dit een belangrijk onderwerp voor mij was ondanks dat daar in eerste instantie niet de focus op lag.
In een traject van in totaal 6 gesprekken ben ik mij bewust geworden van mijn eigen patronen van handelen en denken hierin. Vervolgens ben ik gestart om bewust op een andere manier te denken over situaties en daar naar te handelen. Dit heeft me inmiddels een aantal keer behoed om een rol te spelen in de ‘dromen’ van anderen.

Nu, geruime tijd na het einde van het traject, merk ik nog steeds wat ik geleerd heb in het traject met Jan. Ik merk dat ik veel meer bewust ben van mijn denken en handelen en dat ik meer grip heb op wat ik wil bereiken. Dat geeft me een goed en krachtig gevoel over mezelf.
Het traject met Jan was een zeer persoonlijk traject, afgestemd op mijn uitdagingen en het heeft bij mij geleid tot een positieve duurzame verandering.

Ron

Tijdens het oprichten van mijn eigen bedrijf liep ik tegen een aantal zaken aan waardoor ik stagneerde. Jan hoorde hiervan en bood mij aan om gecoacht te worden door hem.
Jan is een prettig mens en een bevlogen coach die zich zeer goed kan inleven en in staat is zijn vinger op de gevoelige plek te leggen. Hij stelde vragen die mij aanzette tot oplossingsgericht handelen. Jan benadrukte ook mijn kwaliteiten en liet mij inzien wat voor mij belangrijk is bij (het opzetten van) mijn eigen bedrijf.
Ik vond de opbouw en de inhoud van de coaching helder, vakkundig en goed voorbereid. Ik heb op deze manier in slechts enkele sessies het zo belangrijke zetje gekregen om op eigen benen verder te kunnen bouwen aan mijn bedrijf.

Geplaatst op 27 november 2017

Kelly

Ik ben in totaal zes weken door Jan gecoacht. Mijn grootste struikelblok was dat ik van iedereen hield, behalve van mijzelf. Hierdoor ging ik ontzettend vaak over mijn grenzen en werd ik steeds negatiever.
De coaching van Jan heeft van mij een heel ander mens gemaakt. Ik ben van mezelf gaan houden en zie tegenslagen niet meer als negatief, maar als uitdaging. De open en soms confronterende coachingsgesprekken hebben hier een groot aandeel in gehad. Jan zorgt voor een relaxte en ontspannen sfeer en zet je met zijn heldere vraagstelling enorm aan het denken. Iets waar ik ontzettend veel baat bij heb gehad. Inmiddels zeg ik duidelijk wat ik wil, herken ik zelfs mijn kleinste successen en sta ik positief in het leven.

Geplaatst op 17 oktober 2017

Sander

Het coaching traject van Jan heb ik als zeer positief ervaren. Ik heb veel nieuwe inzichten
gekregen die mij rust hebben gegeven in mijn werk en privéleven. De coaching was heel feitelijk, praktisch en niet ingewikkeld. Jan is betrokken, betrouwbaar, sociaal en is eerlijk in het uitspreken van zijn gedachten. Jan weet de informatie van de vorige coaching momenten goed terug te koppelen en denkt overal in mee.
Na het coachingstraject ben ik positiever over mijzelf gaan denken en weet ik hoe ik welke doelen wil gaan realiseren.

Geplaatst op 15 september 2017

Guido

“Ik heb Jan leren kennen als een integer en luisterende coach. Hij heeft mij geholpen om analytisch te kijken naar mijn vaste/onbewuste (denk) patronen. Jan confronteert, maar heeft mij ook zelfvertrouwen gegeven. Hierdoor is er een veranderingsproces bij mij op gang gekomen en ben ik geholpen om op eigen kracht verder te gaan. Dit heeft mij een enorme boost gegeven in mijn werk én in mijn persoonlijke ontwikkeling.”

Geplaatst op 5 maart 2017